Categorieën

Nieuwsbrief

Over ons

Ons bedrijf

Amazing Dog Gear is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van op maat gemaakte hondenkleding. Zo leveren wij hondenjassen, winterjassen, fleecejassen, regenjassen en bodies voor o.a. greyhounds, galgo's, podenco's, whippets, chihuahua's, jack-russells en yorkshire terriers. Dus voor elke hond met hun dunne vacht die niet goed tegen de kou kunnen. Omdat elke hond anders is, maken wij de jasjes en bodies op maat. Ons motto is niet voor niets: "Hondenjassen die altijd passen". U kunt zelf kiezen welke kleur stof u wilt. 

In het verlengde hiervan hebben wij ons assortiment uitgebreidt met meer hond gerelateerde artikelen. Zo maken wij slaapzakken (dit kan ook op maat) en fraaie showlijntjes. Ook aan het baasje is gedacht, we maken ook sieraden en sfeerartikelen voor in huis.

Sommige producten worden door ons geïmporteerd: de windhonden halsbanden en GPS trackers zijn daar voorbeelden van.

Wij bieden onze producten aan tegen betaalbare prijzen. Vergelijk gerust onze prijzen met andere winkels.

Ons team

Gerdien Nikkels

Medeoprichter van Amazing Dog Gear: Wij hebben twee whippets en zochten mooie jasjes voor onze honden. Het blijkt erg lastig te zijn om mooi zittende jasjes te krijgen in de gewone dierenwinkel. De meeste winkels zijn sowieso niet toegespitst op windhonden. Het probleem was snel opgelost toen buurvrouw Ans aanbood om zo'n jasje zelf te gaan maken. Het resultaat was een perfect passend jasje. Het idee voor een online winkel werd hiermee geboren. 

Ans Barmentloo

Medeoprichter van Amazing Dog Gear: Ik ben coupeuse van beroep. Buurvrouw Gerdien was niet erg tevreden over een hondenjasje die ze gekocht had en vroeg om hulp. We probeerden een patroon te maken om zelf een beter passend jasje te gaan maken. En dat bleek prima te lukken. Het is natuurlijk handig dat we alle benodigde apparatuur hiervoor al in huis hebben. Al snel kwamen er vragen van vrienden die ook wel zo'n mooi jasje voor hun hond wilden. Nou dat kon geregeld worden en zo is Amazing Dog Gear ontstaan.


Neem contact op

Onze klantenservice is altijd via e-mail bereikbaar en telefonisch van 09:00 tot 20:00 uur

Telefoon:+31 (0)610646014

Neem contact op met onze klantenservice

PayPal