Categorieën

Nieuwsbrief

Welkom op de webshop van Amazing Dog Gear

Hondenjassen die altijd passen

Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte hondenjasjes voor windhonden. Zo maken wij op maat en hebben op voorraad: hondenjassen, winterjasjes, softshell jasjes, regenjassen en bodies voor o.a. greyhounds, galgo's, podenco's, whippets, italiaantjes. of een kruising windhond. Als extra kan de naam van de hond erop geborduurd worden. Dus voor elke hond met hun dunne vacht die niet goed tegen de kou kan. Omdat elke hond anders is, maken wij de jasjes en bodies graag op maat. Ons motto is niet voor niets: "Hondenjassen die altijd passen". U kunt zelf kiezen welke kleur of kleuren stof u wilt.

In het verlengde hiervan hebben wij ons assortiment uitgebreid met meer hond gerelateerde artikelen. Zo maken wij slaapzakken (dit kan ook op maat) en fraaie showlijntjes en leren halsbanden. Ook aan het baasje is gedacht, we maken o.a. sieraden, vesten of bodywarmers met geborduurde windhondjes en leuke andere dingen. Neem eens een kijkje op de site of stuur gerust een mailtje voor meer informatie.

Ook voor ons is het binnenkort vakantie, van 6 tot 19 september gaan we op vakantie om daarna weer met heel veel zin aan het winterseizoen te beginnen. Dit betekent dat de webshop in deze tijd gewoon bereikbaar is voor iedereen, je kan een bestelling plaatsen, maar de levertijd is langer dan dat jullie van ons gewend zijn.
Alle bestelde artikelen zullen na 19 september geleverd worden.

Dan willen wij iedereen met zijn of haar hondjes nog een hele fijne vakantie toewensen, hou het veilig en maak er toch een gezellige tijd van. 

Magento