Welk meisje blijft en wie gaat waar wonen??

Het heeft ons best wat slapeloze nachten gekost, welk meisje blijft bij ons wonen en welk meisje gaat waar naar toe.
Afgelopen week hebben we een karakertest laten doen en zondag hebben we een aantal fokkers op bezoek gehad.
P1060414

IMG_8388 (2)

Naast dat het heel gezellig is en zeker ook heel leerzaam, hebben we een beslissing gemaakt en zijn we eruit.

Wie blijft er bij ons wonen:
We hebben uiteindelijk besloten dat het meisje met het gele bandje, Ballistic Ocean Dream, bij ons, haar moeder en Liza blijft wonen.
Een vrolijk, wijs, hondje die het goed kan vinden met Liza wat wij toch ook heel belangrijk vinden.
We gaan haar Amy noemen.
Eens kijken of ze in de toekomst coursen leuk vindt, en wie weet??

Gele meisje wordt Amy!
Gele meisje wordt Amy!

Ons groene meisje luistert naar de prachtige naam Ballistic Mountain of Light, in het Perzische Koh-I-Noor, berg van licht, kan het toepasselijker als je een dochter van Noor bent, en in zoveel op haar lijkt.
Lang getwijfeld of ze bij ons zou blijven.
Ze gaat in Zeeland wonen bij Margret en Charel en hun whippet Belle en de vier poezen.
Ze gaat luisteren naar de naam Teuntje, ik weet zeker dat ze een geweldig leven tegemoet gaat met o.a. speurwerk en heel veel knuffels.

Groene meisje wordt Teuntje!
Groene meisje wordt Teuntje!

Ons roze meisje, Ballistic Millennium Star, ons poppetje, een heerlijk fijn meisje. Ze zeggen niet voor niets klein maar fijn.
Haar mandje staat bij Saskia en haar whippet Sirius, een broer van Noor. En ook bij de zussen van Saskia staat een mandje voor haar klaar.
Ze gaat hopelijk luisteren naar de naam Bella, en ik weet zeker dat haar een leven vol liefde wacht.

Roze meisje wordt Bella!
Roze meisje wordt Bella!

Ons blauwe meisje met haar geweldige koppie en naam Ballistic Amarillo Starlight, ook over haar lang getwijfeld,  gaat bij Sabrina en haar roedeltje wonen en ze krijgt de geweldige naam Chinook, ze gaat een heerlijk leven tegemoet en we gaan zeker in de toekomst nog wat van haar horen.

Blauwe meisje wordt Chinook!
Blauwe meisje wordt Chinook!

Ons oranje meisje met haar prachtige ogen en mooie naam Ballistic Sea of Light gaat in Purmerend wonen bij Ellen.
Ze heeft een geweldige naam bedacht waarvan ik denk dat er nog geen whippet met die naam rondloopt, ze gaat luisteren naar de naam Sprokkeltje!
Ellen past regelmatig op Sprotje en dat is een halfzus van Noor.
Haar mandje staat al klaar bij Ellen en ze krijgt een heerlijk whippetleven met straks als ze volwassen is lange boswandelingen.

Oranje meisje wordt Sprokkeltje!
Oranje meisje wordt Sprokkeltje!

Ons rode meisje, de eerstgeborene die we zelf op de wereld hebben geholpen en de naam hebben gegeven Ballistic Heart of Eternity gaat in Limburg wonen bij Tosy en Chris en hun hondjes.
Een lief dametje met een prachtig kleurtje die een prachtige naam krijgt: Daantje.
Ze gaat een leven tegemoet waarop veel mensen jaloers zouden zijn.

Rode meisje wordt Daantje!
Rode meisje wordt Daantje!

 

 

13 gedachten over “Welk meisje blijft en wie gaat waar wonen??”

 1. Oh die stand foto’s … En wat ziet blauw er op de foto dan toch weer fantastisch uit 😉 Sabrina, jij moet eruit halen wat erin zit ! En dat wordt volgens mij niet zo heel gemakkelijk met dat karaktertje 😀
  Maar ze zijn allemaal super leuke en mooie pups ! En ik hou van dat blauwe brindle … Ik zal toch Marc moeten ompraten dat hij blauw brindle ook gaat mooi vinden … 😉
  Heel veel succes puppies !

  1. Prachtig meisje, Chinook, denk dat Sabrina er meer uit kan halen dan wij, als er alleen al een prijs bestaat voor mooiste hoofdje dan wint ze het vast.

 2. Wij zijn heeeeeel blij met ons groene meisje groen kan ook nog wat anders betekenen wat wij ook heel leuk vinden hoor groene jillus misschien is dat zeeuws …Wij gaan met haar speuren en waterwerk doen Ze mag altijd mee op vakantie met ons in Juni al richting Texel..Mee naar het privestrandje nu van Belle en Twuntje En dat ze veel geknuffeld gaat worden in de kapsalon staat als een paal boven water beschuit met roze muisjes voir de klanten..Ik wens alle eigenaren heel veel geluk met de zusjes van Teuntje

 3. Wat een leuk blog!! Wat ontzettend leuk om te weten wie er bij wie gaat wonen. Gefeliciteerd gerdien en alle andere!! En wat een mooie namen krijgen ze. Lieve puppies,jullie gaan een fijn leven krijgen. Heel veel geluk allemaal!! Xxx

 4. Ik weet zeker dat alle meiden een prachtige toekomst tegemoet gaan en de nieuwe eigenaren krijgen natuurlijk ongelooflijk mooie hondjes, die al zoveel hebben geleerd in hun jonge leventje. Heel veel succes.

 5. We gaan proberen ons Daantje een super leventje te geven. Hopelijk wordt ze heel gelukkig bij ons.
  Ik wens aan al de andere pupeigenaren een hartelijk proficiat met hun Teuntje, Amy, Sprokkeltje, Bella en Chinook.

 6. Wauw, wat een super leuk Blog, wat super leuk dat jullie deze moeilijke keuze toch hebt kunnen maken.
  Een mooi meisje , met een mooie naam.
  Ook super leuk om te lezen waar al deze mooie meisjes gaan wonen!❤
  Ik hoop dat we de meisjes tegen gaan komen waar dan ook , dat ze goed terecht komen, dat is duidelijk.
  Gefeliciteerd aan alle nieuwe baasjes en bazinnetjes, met jullie nieuwe diamanten whippetmeisje ! We wensen jullie heel veel geluk ????.
  Groetjes Erik, Helen , Chris , Quin en Owen Wessels

 7. Alle pups in een goudenmand ….. Voor alle pup eigenaren heel veel geluk met de kleine puk , veel plezier met deze dames ..

 8. Hoofdbrekens en slapeloze nachten kost dat, om alle pups op de juiste plaats te krijgen maar Gerdien en Jeroen, het is jullie gelukt. En niet alleen dat..alle nieuwe eigenaars krijgen een met heel veel zorg en liefde grootgebrachte pup, die al veel positieve bagage heeft voor dit leven. En dat zal zeker voortgezet worden door de fijne mensen die jullie geselecteerd hebben voor deze prinsessen. Het is een hele klus hè, zo’n nestje alles geven wat het nodig heeft, en meer, maar jemig..wat hebben jullie dat fantastisch gedaan. Chapeau.

 9. Na al het technische beoordelen van afgelopen zondag; de schouderligging, hoekingen, de top- en onderbelijning, tot en met de onderkaak aan toe ;>) van “kleurtje x of y” , wat op zich altijd zo leuk is om mee bezig te zijn, is het ook heel leuk om te zien welk leven de pups tegemoet gaan en met welke roepnaam zij voortaan door het leven zullen gaan. Ik ken deze foto’s want ik heb ze geschoten, maar vandaag heb ik bewust alle zes meiden nog eens met frisse ogen bekeken en hardop hun nieuwe roepnaam opgezegd. Want het is belangrijk om naar technische aspecten te kijken, maar belangrijker is dat alle een heerlijk leven tegemoet gaan, en dat er voor altijd intens en onvoorwaardelijk van ze gehouden wordt. Door mensen die beseffen hoeveel liefde en energie er in deze pups is gestoken, en die daar een lang whippetleven lang van kunnen profiteren, genieten en op voortborduren. In dat opzicht zijn deze zes dames eigenlijk groeidiamantjes ;>))

 10. Amy blijft bij haar moeder. Hoe gaat dat in zijn werk om haar gespeend te krijgen? Moet zij dan enkele dagen gescbeiden worden van haar moeder?

 11. Wat zien de pupjes er allemaal prachtig uit. Maar met al die goede zorgen kan dat ook niet anders. Ik denk dat een pup geen betere start in het leven kan krijgen 😉
  Ik hoop enkele van deze diamantjes eens te ontmoeten.
  Heel veel geluk en plezier aan alle nieuwe baasjes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *