Teuntje gaat naar huis!!!

Teuntje: Mooi Zeeuws Meisje.
Teuntje:
Mooi Zeeuws Meisje.

En dan was vandaag de dag aangebroken dat het groene meisje, Teuntje,  Ballistic Mountain of Light:  Koh-I-Noor genoemd, wat zo op Noor lijkt in uiterlijk en karakter naar huis gaat.
Ze gaat bij Margret en Charel,  hun Whippet Belle en de poezekindjes wonen in het mooie Zeeland.
Een prachtig strandje vlak bij hun huis en haar mandje staat al klaar.
Ook dit meiske is zo gewenst en er werd zo naar haar uitgekeken, ze wordt een mooi Zeeuws meisje die we zeker ook regelmatig zullen zien in de toekomst.

De zusjes zorgen zelf wel voor een geurtje aan het mandje wat mee gaat.
De zusjes zorgen zelf wel voor een geurtje aan het mandje wat mee gaat.
Samen eten vanmorgen!
Samen eten vanmorgen!
Nee Charel, echt maar een!!!
Nee Charel, echt maar een!!!
Blije Teuntje!
Blije Teuntje!
Heeeey hallo wat leuk nog een hondje!
Heeeey hallo wat leuk nog een hondje!
Dag Teuntje, ga heel gelukkig worden in het mooie Zeeuwse land, samen met je nieuwe familie.
Dag Teuntje, ga heel gelukkig worden in het mooie Zeeuwse land, samen met je nieuwe familie.

Teuntje is de laatste pup die naar huis gaat,  het was een geweldige tijd en ervaring, een die ons, ons leven lang bij blijft, we kunnen ons nu gaan richten op Amy, de dochter die blijft,  maar we zullen zeker de andere dochters van Noor blijven zien en volgen.

Annemarie we kunnen je niet genoeg bedanken dat je je kennelnaam aan dit nest hebt willen geven, voor ons is een droom uitgekomen, een dochter van Noor dat bij ons kan en mag opgroeien.
Hele dikke kus voor al je hulp en advies en raad.

En ik mag alle mensen die op bezoek zijn geweest niet vergeten te bedanken, we zijn zo vreselijk verwend met bloemen,  cadeau’s, speeltjes en lekkers voor Liza, Noor en de pups.
Lieve mensen allemaal zo bedankt!!!

 

7 gedachten over “Teuntje gaat naar huis!!!”

 1. Tsjonge jonge, de laatste gaat alweer naar huis,wat is het snel gegaan! En wat is het een super nest,wat waren ze mooi ,allemaal stuk voor stuk ,ieder op hun eigen manier.
  Nu heerlijk nagenieten en genieten van jullie zelfgefokte Amy!
  Veel geluk.

 2. Goede reis voor Teuntje en héél veel geluk in Zeeland bij je lieve familie en Belle. Wat een mooie lieve foto’s, dat Teuntje met haar bipsje in de roomboter terecht komt.., is toch heel duidelijk te zien..!!

 3. Als er bedankt moet worden, ben ik degene die dat mag doen. Het nest is met zoveel zorg, zorgvuldigheid en liefde grootgebracht dat ik er ontzettend trots op ben dat het Ballisticjes zijn. En gelukkig weet iedereen wel wie het echte werk gedaan hebben en dat was ik niet. Het was geweldig om dit mee te mogen beleven met jullie en jemig, wat was en ben ik trots op de manier waarop de prinsessen door jullie verzorgd en afgeleverd zijn. Heel dikke kus terug.

 4. We zijn zo blij dat eindelijk Teuntje bij ons komt wonen .Ze ligt lekker te slapen naast haar grote zus op de achterbank waar ook ik nog net kan zitten .Nog even en we zijn eindelijk thuis..

 5. Ahhh…de laatste…dat zal ook wel moeilijk geweest zijn…. Wat geweldig he dat je dit heb mogen beleven. Ik wens teuntje veel geluk in haar nieuwe gezin. En ik wens jullie ook veel geluk met amy!

 6. het lijkt nog maar zo kort geleden dat we vol spanning op de uitslag van de echo zaten te wachten, en nu is het nest alweer uitgevlogen. Heel veel geluk lief Teuntje, en niet te vergeten Amy, die misschien nog wel het meest van alle zusjes met haar neus in de boter is gevallen.

 7. Wat is de tijd omgevlogen, en wat hebben jullie het allemaal netjes gedaan met de prinsessen. Zorgvuldig grootgebracht en nu verder bij zorgvuldig gekozen eigenaren. Maar “nu neemt mama zelf een hapje” en dus wordt het genieten met jullie eigen Amy. Ik geef jullie nu al op een briefje dat het over 3 jaar weer gaat kriebelen, als Amy volwassen is ;>)). Iedereen begint altijd met een eenmalig nestje ;>)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *