Nieuwsbrief

Privacy Verklaring

Amazing Dog Gear respecteerd de privacy van de online bezoekers aan haar website. De informatie die u aan ons verstrekt is strikt vertrouwelijk. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

Uw persoonlijke gegevens, zoals naam, adres, en e-mail adres, worden uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van bestellingen. Als u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief zal uw e-mail adres ook hiervoor gebruikt worden. Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief. Uw e-mail adres zal dan uit onze nieuwsbrief database worden verwijderd.

De gegevens in uw klantaccount kunt u te allen tijde inzien en/of wijzigen. Indien u geen gebruik meer wenst te maken van uw account, dan kunt u contact met ons opnemen en zullen wij uw account deactiveren en uw gegevens wissen.

Op deze site gebruiken we cookies om de inhoud van onze website en de gebruikersvriendelijkheid te verbeteren. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door de website en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt een aantal gegevens bij van uw bezoeken aan onze site.

Bij de overdracht van persoonlijke gegevens tussen uw browser en onze website maken wij gebruik van SSL (Secure Socket Layer), met een 256 bits versleuteling. Deze gegevens zijn hierdoor onleesbaar voor onbevoegden. De website pagina's die op deze manier beveiligd zijn, herkent u aan het adres dat begint met "https:", tevens staat er dan een slot in de adresbalk.
SSL Certificate

SSL Certificate