Nieuwsbrief

Privacy Verklaring

Amazing Dog Gear, gevestigd aan Binnenweg 35 7383 CN Voorst, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring.

Contactgegevens:
http://www.amazingdoggear.nl
Binnenweg 35
7383 CN Voorst
telefoon +31 610646014
G.E. Nikkels-Jansen is de Functionaris Gegevensbescherming van Amazing Dog Gear Zij is te bereiken via gerdien.nikkels@gmail.com of info@amazingdoggear.nl

Amazing Dog Gear verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht (optioneel)
  • Geboortedatum (optioneel)
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
 

Amazing Dog Gear verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder (optioneel)
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
 

Amazing Dog Gear respecteerd de privacy van de online bezoekers aan haar website. De informatie die u aan ons verstrekt is strikt vertrouwelijk. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@amazingdoggear.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Als u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief zal uw e-mail adres ook hiervoor gebruikt worden. Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief. Uw e-mail adres zal dan uit onze nieuwsbrief database worden verwijderd.

De gegevens in uw klantaccount kunt u te allen tijde inzien en/of wijzigen. Indien u geen gebruik meer wenst te maken van uw account, neem dan contact met ons op via info@amazingdoggear.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Amazing Dog Gear gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Amazing Dog Gear wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Amazing Dog Gear neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@amazingdoggear.nl. Amazing Dog Gear heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Gebruik van beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall op onze computersystemen.
  • Bij de overdracht van persoonlijke gegevens tussen uw browser en onze website maken wij gebruik van SSL (Secure Socket Layer), met een 256 bits versleuteling. Deze gegevens zijn hierdoor onleesbaar voor onbevoegden. De website pagina's die op deze manier beveiligd zijn, herkent u aan het adres dat begint met "https:", tevens staat er dan een slot in de adresbalk.

SSL Certificate

SSL Certificate